מוס אוראו (6-8 כוסות)

מוס אוראו (6-8 כוסות)

 

20 עוגיות אוראו

עוד עוגיות לקישוט – כמספר הכוסות

2 חב' שמנת מתוקה קרה (500 מ"ל)

50 קר' אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

        לטחון את העוגיות במעבד מזון בפולסים עד שהופכות לפירורים

        להקציף את השמנת המתוקה וא. הסוכר לקצפת יציבה

        לאחד את הקצפת עם העוגיות

        לזלף לתוך הכוסות

        לקרר במקרר לכמה שעות לפחות 5 עדיף לילה.

        לקשט עם עוגיה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים מעולים

פברואר 2012 – עוגת תפוחים בחושה עם קלבדוס ואגוזים

פברואר 2012 – עוגת…

מתכון לכבוד השלג שיורד בירושלים. כמה יפה העיר…

מרץ 2012 – עוגת שוקולד וקוקוס (עוגה של פעם)

מרץ 2012 – עוגת…

עוגת השוקולד וקוקוס ליוותה אותי לאורך ילדותי. הריח…

עוגת דבש ללא גלוטן

עוגת דבש ללא גלוטן

3 תבניות אינגליש או תבנית עגולה 24 ועוד…

דילוג לתוכן