מעדן שוקולד – טבעוני ולל"ג (4 מנות גדולות או 8 מנות קטנות בכוסיות אספרסו)
200 גר' שוקולד מריר (לפחות 60%)
400 גר' קרם קוקוס (מינימום 18% שומנים)
אופן ההכנה:
– לקצוץ את השוקולד
לחמם את קרם הקוקוס עד לרתיחה קלה.
– להכין גנאש: לשפוך את קרם הקוקוס החם על השוקולד ולערבב היטב עד שנוצרת תערובת חלקה ומבריקה.
– להכניס לכוסות או כוסיות ולשלוח למקפיא לכמה שעות
ניתן לקשט:
– קולי פירות אדומים – פירות אדומים קפואים שבושלו עם סוכר עד למרקם של ריבה. לקרר ולשים מעל קרם השוקולד.
– אגוזים קצוצים
– קוקוס קלוי
– אבקת נוגט
– קצפת