מעדן שוקולד – טבעוני ולל"ג

 

    מעדן שוקולד – טבעוני ולל"ג (4 מנות גדולות או 8 מנות קטנות בכוסיות אספרסו)

200 גר' שוקולד מריר (לפחות 60%)

400 גר' קרם קוקוס (מינימום 18% שומנים)

 

אופן ההכנה:

 

        לקצוץ את השוקולד

לחמם את קרם הקוקוס עד לרתיחה קלה.

 

        להכין גנאש: לשפוך את קרם הקוקוס החם על השוקולד ולערבב היטב עד שנוצרת תערובת חלקה ומבריקה.

        להכניס לכוסות או כוסיות ולשלוח למקפיא לכמה שעות

 

ניתן לקשט:

 

        קולי פירות אדומים – פירות אדומים קפואים שבושלו עם סוכר עד למרקם של ריבה. לקרר ולשים מעל קרם השוקולד.

        אגוזים קצוצים

        קוקוס קלוי

        אבקת נוגט

        קצפת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

עוד מתכונים מעולים

פברואר 2012 – עוגת תפוחים בחושה עם קלבדוס ואגוזים

פברואר 2012 – עוגת…

מתכון לכבוד השלג שיורד בירושלים. כמה יפה העיר…

מרץ 2012 – עוגת שוקולד וקוקוס (עוגה של פעם)

מרץ 2012 – עוגת…

עוגת השוקולד וקוקוס ליוותה אותי לאורך ילדותי. הריח…

עוגת דבש ללא גלוטן

עוגת דבש ללא גלוטן

3 תבניות אינגליש או תבנית עגולה 24 ועוד…

דילוג לתוכן