פסטה עגבניות וירוקים רוטב חם וקר

פסטה עגבניות וירוקים רוטב חם וקר

 

500 גר' פסטה ארוכה

400 גר' עגבניות קצוצות דק של moti  (חשוב שיהיה של חברה איכותית)

פרמז'ן מגורר להגשה

רוטב קר:

כ-3/4 כוס שמן זית

2-3 שיני שום קצוצות

חופן נדיב של בזיליקום קצוץ

חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה

כמה עלי אורגנו (לא חייב)

סקיוויז של מיץ לימון טרי

מלח (בנדיבות)

פלפל שחור גרוס טרי

 

רוטב חם:  להרתיח את רוטב העגבניות ולתת לזה להצטמצם קצת

רוטב קר: לערבב את כל החומרים

הרוטב צריך לעמוד כחצי שעה כדי לספוג את הטעם.

  

אופן הגשה:

לשים על השולחן את הפסטה, קערה של רוטב עגבניות חם, קערה של השמן המתובל וקערת פרמזן.

כל אחד שם על הצלחת שלו פסטה, רוטב עגבניות (2-3 כפות) ושמן מתובל (1-2 כפות). מעל מפזרים פרמיז'ן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים מעולים

פברואר 2012 – עוגת תפוחים בחושה עם קלבדוס ואגוזים

פברואר 2012 – עוגת…

מתכון לכבוד השלג שיורד בירושלים. כמה יפה העיר…

מרץ 2012 – עוגת שוקולד וקוקוס (עוגה של פעם)

מרץ 2012 – עוגת…

עוגת השוקולד וקוקוס ליוותה אותי לאורך ילדותי. הריח…

עוגת דבש ללא גלוטן

עוגת דבש ללא גלוטן

3 תבניות אינגליש או תבנית עגולה 24 ועוד…

דילוג לתוכן