פסטה עגבניות וירוקים רוטב חם וקר
500 גר' פסטה ארוכה
400 גר' עגבניות קצוצות דק של moti (חשוב שיהיה של חברה איכותית)
פרמז'ן מגורר להגשה
רוטב קר:
כ-3/4 כוס שמן זית
2-3 שיני שום קצוצות
חופן נדיב של בזיליקום קצוץ
חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
כמה עלי אורגנו (לא חייב)
סקיוויז של מיץ לימון טרי
מלח (בנדיבות)
פלפל שחור גרוס טרי
רוטב חם: להרתיח את רוטב העגבניות ולתת לזה להצטמצם קצת
רוטב קר: לערבב את כל החומרים
הרוטב צריך לעמוד כחצי שעה כדי לספוג את הטעם.
אופן הגשה:
לשים על השולחן את הפסטה, קערה של רוטב עגבניות חם, קערה של השמן המתובל וקערת פרמזן.
כל אחד שם על הצלחת שלו פסטה, רוטב עגבניות (2-3 כפות) ושמן מתובל (1-2 כפות). מעל מפזרים פרמיז'ן