עוגת דבש ללא גלוטן

3 תבניות אינגליש
או תבנית עגולה 24 ועוד תבנית אינגליש…
190 גר קמח אורז מלא
95 גר קמח טפיוקה
95 גר קמח תפו״א או קורנפלור
10 גר קסטאן גאם
50 גר סיבים תזונתיים
2 כפות קינמון
500 גר דבש (טוב)
200 גר שמן צמחי (לא זית)
4 ביצים
2 כפות נס קפה טוב
2 כפיות שטוחות של סודה לשתיה
כוס מים רותחים
אפשר להוסיף: צימוקים ואגוזים (משהו כמו חצי כוס מכל אחד או רק אחד מהם…)
לערבב את היבשים בקערה, להוסיף דבש, שמן וביצים. לערבב היטב שלא יהיו גושים
לערבב נס קפה וסודה לשתיה במים הרותחים להוסיף לבלילה. לערבב טוב.
להוסיף אגוזים וצימוקים.
לשמן 3 תבניות אינגליש טלשלוח לאיוז בתנור מחומם ל-170 מע׳ כ 40 דקות.
העוגה משתבחת אם עומדת כמה ימים עטופה ומפונפנת מחוץ למקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים מעולים

פברואר 2012 – עוגת תפוחים בחושה עם קלבדוס ואגוזים

פברואר 2012 – עוגת…

מתכון לכבוד השלג שיורד בירושלים. כמה יפה העיר…

מרץ 2012 – עוגת שוקולד וקוקוס (עוגה של פעם)

מרץ 2012 – עוגת…

עוגת השוקולד וקוקוס ליוותה אותי לאורך ילדותי. הריח…

עוגת דבש ללא גלוטן

עוגת דבש ללא גלוטן

3 תבניות אינגליש או תבנית עגולה 24 ועוד…

דילוג לתוכן