דוגמה של תפריט לאירוע איכותי ומוקפד:

קישים קטנים של בצק פריך עם תרד וגבינת פטה
מיני – טארט עם ירקות שורש עם שום וטימין
מאפה של גבינת קממבר עם ריבת בצל
טארט של עגבניות שרי ופסטו
קיש אגסים, בצל מקורמל וגבינה כחולה

סלט ירוק של חסות שונות, עגבניות שרי ושבבי שקדים
אנטיפסטי של עגבניות מיובשות, פלפלים, זוקיני, כרישה,
כרובית ושומר עם רוזמרין, טימין ושמן זית
פלפלים אדומים ברוטב דבש ובלסמי מצומצם
גלילות חצילים במילוי לבנה ופלפלים קלויים

לחמים של שיפון, דגנים ובאגט ממאפית טלר, עם חמאה ומטבלים

כוסות של טירמיסו כמו ברומא
טארטלט לימון וקליפות לימון מסוכרות (של פייר הרמה)
המון פרוסות של עוגות:
עוגת גבינה ווניל, עוגת פרג ותפוז, עוגת אגסים עם ג'ינג'ר ואגוזי מלך
בראוניס של שוקולד בלגי ואגוזים

מחיר לאוכל: 105 ש"ח לאדם.
מינימום של חמישים אנשים לאירוע.

המחיר עבור האוכל בלבד. הוא אינו כולל כלי האכלה, הובלה למקום האירוע ומלצרים.
המנות מגיעות מוכנות להגשה או מוכנות לחימום.
תנאי תשלום: 30% בעת סגירת האירוע. היתרה עם מסירת האוכל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

דילוג לתוכן